Å få bedre kontroll og oversikt over eget vannforbruk vil bare bli mer og mer aktuelt i fremtiden. Dette betyr blant annet at flere kommuner i Norge kan å gå fra å fakturere sine innbyggere estimert ut fra et gjennomsnitt, til å kunne tilby fakturering basert på faktisk forbruk. Med WaterLink fra NxtEnergy kan du gjøre det enkelt for dine kunder, slik at de kan få mer kontroll over eget vannforbruk og slippe å betale for mer vann enn de bruker.

waterlink fra nxtenergy

Fordeler med WaterLink fra NxtEnergy:

En tryggere og mer forutsigbar hverdag med WaterLink

Med WaterLink fra NxtEnergy tilkoblet en vannmåler får man enkelt vite om det for eksempel finnes en lekkasje. Dette fører til at man både kan finne ut av hvor lekkasjen befinner seg, fikse lekkasjen enkelt og slippe å betale for vann man ikke bruker.

Tilby WaterLink som deres eget produkt

Vi i NxtEnergy tilbyr WaterLink som et EMV-produkt. Det betyr at du som markedsaktør, det være seg kommersiell eller kommunal tilbyder av vann til sluttbruker, kan profilere produktet med egen logo og farger – og om ønskelig til og med gi WaterLink et annet navn.

Vann er en kritisk ressurs

Vannmangel blir et større og større problem i hele verden og vi som mennesker på samme klode må ta mer ansvar for ansvarlig vannbruk i fremtiden. I Norge er vi heldige som har tilgang til mye vann av høy kvalitet, det betyr ikke at vi skal sløse med det vi har. Med WaterLink kan forbrukere få et mer bevisst forhold til eget vannforbruk og justere mengden som brukes. Dette er bra både for forbrukeren og planeten!

Vi må alle gjøre vårt! Detaljerte data om bruksmønster for vann er god informasjon. Er forbruket stort, kan data fra WaterLink enkelt identifisere muligheter for å endre bruksmønster og på denne måten bruke mindre vann. Smartere bruk av vann sparer miljøet og er i tillegg bedre for lommeboka.

Er din bedrift interessert i å tilby et Plug and play-produkt til deres kunder, slik at de enkelt kan lese av informasjon og tilpasse eget vannforbruk? Ta kontakt med oss i NxtEnergy for å høre mer.

Referanser

NxtEnergy WarerLink Fjordkraft hele Norges strømleverandør
NxtEnergy WaterLink Atea bygger Norge med IT
NxtEnergy Maik WaterLink totalleverandør av måling-, avregning-, fakturering-, inkassotjenester (MAFI) for nett- og kraftselskaper.